Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 10:54

Εταιρεία

ΦΑΡΜΑ ή ΚΤΗΜΑ ή ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ

Το «κτήμα του Παυλάκη» βρίσκεται στο Μαυρόλοφο Νέας Ζίχνης Σερρών. Είναι ανοιχτό σαλιγκαροτροφείο Γαλλικού τύπου, στο οποίο εκτρέφονται σαλιγκάρια είδους Helix Aspersa Maxima. Ιδρύθηκε το 2012 μετά από χρόνια ενημέρωσης και μελέτης σχετικά με την εκτροφή σαλιγκαριών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι άρτια οργανωμένες, βασισμένες σε προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας πλήρως εγκεκριμένες. Στόχος μας η ποιοτική και υγιεινή εκτροφή γευστικών, βιολογικών σαλιγκαριών, όπως επίσης και η παραγωγή γόνου σαλιγκαριών σε ελεγχόμενες συνθήκες για παροχή σε άλλους εκτροφείς παράλληλα με την κάλυψη των αναγκών του εκτροφείου μας .
Στο εκτροφείο μας έχουμε δημιουργήσει κατάλληλο φυσικό περιβάλλον για τα σαλιγκάρια με συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και βροχόπτωσης ιδανικές προς ανάπτυξη και αναπαραγωγή τους. Η τροφή τους αποτελείται από σιτηρέσιο, δηλαδή μείγμα καλαμποκιού, σόγιας, πίτουρου και λοιπών σιτάλευρων, εξισορροπημένο με μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και τα απαραίτητα αμινοξέα.
Όταν τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα για συλλογή για τη διασφάλιση της ποιότητάς τους, διαλέγονται και καθαρίζονται σχολαστικά ένα-ένα με το χέρι. Η μεταφορά των σαλιγκαριών στα σημεία πώλησης πραγματοποιείται με τα κατάλληλα μέσα, συσκευασίες και συνθήκες για να αποφευχθεί η υποβάθμισή τους. Όλα τα προϊόντα μας είναι εργαστηριακά ελεγμένα και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε συσκευασία που ενημερώνουν για την ασφάλεια του καταναλωτή.
Το μεράκι, η συνεχής προσωπική εργασία μας και ο υπεύθυνος επαγγελματισμός μας εγγυάται την ποιότητα, τη μοναδική γεύση και τη δεδομένη υγιεινή των παραγόμενων σαλιγκαριών.

Διαβάστηκε 1990 φορές

www.saligari-snail.gr

Εκτροφή και εμπορεία σαλιγκαριών

Demo

Βαλάντης Αϊβάτογλου & Μηνάς Μωυσιδης

Ιδιοκτήτες

saligari.snail@gmail.com

Phone: 6978774205 & 6946100668

Μαυρόλοφος Σερρών

62100